Helsingforskryssning med Tallink Silja

3 Dagar. Pris fr. 895 kr

Finland

Kryssningar

Välkommen med på en skön och avkopplande kryssning till Helsingfors med Silja Symphony eller Silja Serenade. Detta är riktiga paradfartyg med en fantastisk gågata genom hela båten. Den 140 meter långa gågatan från för till akter kantas av mysiga restauranger, pubar, caféer och fina butiker. Det är här det mesta händer ombord och i nattklubben Atlantis Palace förstås! Vill man ta det lite lugnare kan man besöka relaxavdelningen.

Båten avgår från Värtahamnen i Stockholm klockan 16.45 och korsar Östersjön över natt. Ombord finns mycket att se och göra, taxfree-butikerna bjuder på fina havs priser. Högklassig underhållning av olika slag erbjuds varje kväll.

Nästa morgon är du framme i Helsingfors och har hela dagen på dig att shoppa, äta gott m.m. Helsingfors har ett rikt kulturliv och härlig shopping. Smaka dig igenom Helsingfors och prova den moderna nordiska matkulturen på någon av världens finaste restauranger. Det är svårt att inte falla för Helsingfors! Du har kvar din hytt under dagen och kan gå ombord igen när du vill. Klockan 17.00 (lokal tid) går båten tillbaka till Stockholm igen, där vi är framme kl. 09.30 på söndagen. Välj ditt hyttalternativ, från de billigaste C-hytterna upp till hytterna med fönster mot Promenadgatan eller ut mot havet. Frukost ingår i båda riktningarna. Det finns flera restauranger, barer och caféer att välja mellan ombord.

Vi hjälper dig gärna med bokning av middagsbuffé ombord eller en guidad tur i fina Helsingfors.


Se även våra andra kryssningar här