Hildesheim julmarknad

4 Dagar. Pris fr. 3.495 kr

Germany

 


Julresor

Välkommen att följa med oss till ett juligt Hildesheim! Det idylliska torget med alla sina vackra hus, julbodar med pynt och konsthantverk och sin doft av Glühwein och brända mandlar är oemotståndlig när det närmar sig jul. Vi bor på Van Der Valk som har ett perfekt läge mitt i den historiska stadskärnan intill gågatorna, bättre läge är svårt att hitta! Passa på att julfynda längs gågatan där vi hittar många butiker och strax intill ett stort shoppingcenter. Ta en paus med en rykande Glühwein, upplev dofterna av kanderade äpplen och brända mandlar, tillsammans med julmusik.

Dag 1 Hemorten – Hildesheim

Välkommen ombord för vår första dagsetapp. Efter uppsamling av alla resenärer styr bussen mot Danmark. På danska vägar fortsätter vi söderut mot färjan som transporterar oss över till Tyskland och vårt hotell i Hildesheim där en middag avslutar vår resdag.

Dag 2 och 3 Celle och Hildesheim

Efter en god frukost på hotellet är vi beredda att ge oss ut i vår stad och se vad denna har att erbjuda. Under en av dagarna gör vi en utflykt till den lilla medeltida staden Celle. Där får vi en stadsrundtur av vår reseledare men även tid till att strosa omkring själva i staden. Självklart hjälper vår reseledare till och ger vägledning och tips om vi behöver. I Hildesheim kan vi passa på att julshoppa längs gågatan eller i shoppingcentret strax intill. Julmarknaden, precis utanför hotellet, är också värd ett besök.

Dag 4 Hildesheim – Hemorten

Resans sista dag och efter frukost på hotellet så bär det hemåt mot Sverige och våra hemorter igen.