Stockholm med julshopping

3 Dagar. Pris fr. 1,995 kr

Sweden

Julresor

Det är alltid underbart att komma till vår vackra huvudstad Stockholm. Extra trevligt är det såklart såhär över ett veckoslut när julen står för dörren. Passar på att shoppa, besök något museum eller slottet eller varför inte bara strosa runt och känn på storstadens puls.

I priset ingår entré till Skansen. Julen på Skansen är någonting alldeles extra. Besök denna gammeldags julmarknad med anor från 1903, titta in i hus och gårdar och se hur julen firades förr och lyssna till körer och spelmän.

Vi bor på det nybyggda hotellet Quality Hotel Friends. Här bor du i direkt anslutning till shopping, evenemang, knappt tio minuter från Stockholm central och ändå nära till härliga naturupplevelser. En plats att vila upp dig efter en shoppingrunda, ta en paus från vardagen eller ladda upp inför en konsert-teater. Några steg från hotellet ligger sedan hösten 2015 ett av Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Här samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som teknik och inredning i över 200 butiker, ett perfekt ställe att hitta julklappar på. Vi reser hemifrån fredag morgon och från Stockholm på söndag förmiddag.