Kryssning i Medelhavet med Royal Caribbean

10 Dagar. Pris fr. 18,995 kr

Spain

Europa / Kryssningar

En kryssning i Medelhavet är den perfekta semestern som har något för alla, fantastisk mat, spännande aktiviteter och underhållning som varvas med sol, bad och en ny stad att upptäcka varje dag! Vi flyger från Landvetter till Barcelona där vi bor i två nätter innan kryssningen. Här kan vi njuta av mode, kultur, restauranger, barer och den härliga sandstranden.  

Dag 1 Göteborg – Barcelona

Vi lämnar Landvetter och Göteborg bakom oss och flyger ner till Barcelona. Här väntar vår transferbuss på oss som tar oss tryggt och säkert till vårt hotell. Middag äter vi på egen hand.

Dag 2 Barcelona

Efter frukost är dagen fri att upptäcka Barcelona, staden som kännetecknas av intressant konst, spännande arkitektur och sjudande liv de gotiska kvarteren. De finns få städer i Europa som har så mycket att bjuda på! Strosa runt bland affärerna eller varför inte njuta av lite Tapas och ett glas Sangria.

Dag 3 Barcelona – Symphony of the Seas.

Efter frukost är det dags för en guidad tur i Barcelona av vår lokalguide. Efter turen fortsätter bussen för transfer mot kryssningshamnen och Royal Caribbeans nyaste och största fartyg, Symphony of the Seas. Incheckning, ombordstigning och därefter lunch ombord. Nu väntas en underbar kryssning i Medelhavet i 7 nätter. Efter lunch finns det tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

Dag 4 – 10 Symphony of the Seas

Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet. Ombord på fartyget kan ni köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. frukost, lunch och middag är inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper man sin egen lunch, alternativt när man är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter man gärna länge och bara kopplar av.

Dag 10 Barcelona – Göteborg

Ankomst till Barcelona igen och landstigning efter frukost. Med många härliga och innehållsrika dagar är vi nu redo att bege oss mot Sverige och våra hemorter igen. Vår transferbuss hämtar oss vid hamnen och kör oss tryggt till flygplatsen.

Dag Datum Anlöpningshamn Ankomst Avresa
1 23/9 Barcelona 18.00
2 24/9 Palma De Mallorca 08.00 16.00
3 25/9 Provence (Marsielles) 09.00 18.00
4 26/9 La Spezia (Florens/Pisa) 08.30 20.30
5 27/9 Rom (Civitavecchia) 07.00 20.00
6 28/9 Napels/Capri 07:00 20.00
7 29/9 Till Havs
8 30/9 Barcelona 05.00