Reseträff ombord på M/S Birka

2 Dagar. Pris fr. 495 kr

Finland

Kryssningar

Skaraborgsresor bjuder in till en Ålandskryssning för att ta del av vårt fina reseprogram 2018!  Ge vardagen en paus och njut av Stockholms fantastiska skärgård.

Färden går tryggt och säkert som alltid upp mot Stockholm där kryssningsfartyget M/S Birka väntar på oss… Under kvällen dag 1 blir det mingel och välkomstdrink i Club Martim. Därefter äter vi en god måltid, enligt valt alternativ. M/S Birka har mycket att erbjuda i form av underhållning och avkoppling. Dag 2 väntar en god och rejäl sjöfrukost! Under dagen träffas vi för att ge Er en presentation av vårt reseprogram för 2018. Våra representanter finns därefter tillgängliga för frågor och bokning av våra resor. Förmånliga erbjudande samt utlottning av fina priser utlovas.

Ta del av fartygets utbud av underhållning, relaxavdelning, restauranger och shopping. Vi kan tipsa om en stund i solen på ”Terrassen”, här har man möjlighet att luta sig tillbaka i solstolen och njuta av ”solskenet” (tre solar, i form av lampor, året runt med autentiskt solljus) – ett stort inglasat soldäck med pool, jacuzzis, grill, solstolar och bar med förfriskningar. Ni angör Stockholm framåt eftermiddagen och när alla kommit på bussen så går bussen mot våra hemtrakter igen.

Hjärtligt välkomna till Skaraborgsresor! Vi ser fram emot Ert sällskap!