Rigakryssning med Tallink Silja

3 Dagar. Pris fr. 1,295 kr

Latvia

Kryssningar

Idag är Riga Baltikums enda riktiga storstad med över en miljon invånare. Staden blev även 2014 –års kulturhuvudstad vilket har gjort att ännu fler har upptäckt stadens skönhet. Riga har alltid varit en pulserande, fascinerande europeisk storstad av kontinental typ, med uteserveringar, blommande parker och boulevarder. Hjärtligt välkommen att resa med oss till Riga – Baltikums svar på Paris. Sträckan trafikeras med de moderna kryssningsfartygen M/S Isabelle och M/S Romantika.

M/S Isabelle och M/S Romantika är moderna fina kryssningsfartyg som rymmer allt vad du behöver i form av logi, shopping, relaxytor, restauranger och dansgolv. I de trendiga butikerna ombord shoppar du fina produkter till förmånliga taxfreepriser. Här finns ett brett sortiment av smink och parfym, kläder, smycken, märkesvaror, konfekt och mycket mer.

Båten avgår från Stockholm kl. 17.00 och ankomst till Riga blir nästa morgon ca 11.00 (lokal tid). Från hamnen, där fartyget lägger till tar det knappt 10 minuter att promenera till gamla stan. Den som önskar kan boka till middagsbuffé på båten och guidad rundtur i Riga. Efter en hel dag iland beger vi oss tillbaka till fartyget som lämnar hamnen i Riga kl. 17.30 (lokal tid). Beräknad ankomst till Stockholm nästa morgon ca kl.10.30. Där väntar också bussen för resan hemåt.

Minimiålder 18 år, yngre resenärer får endast resa i målsmans sällskap.

OBS! Avresan 20/4 är en Balkan Cruise med musik, artister och shower från området. Kända artister som Ministarke och Adil uppträder.

Avresan 1/6 är en specialkryss för den biltokige ”Classic car cruise parade”. Då spelas det Rockabillymusik ombord med bl.a. The Hub caps och TT Grace. Väl framme i Riga kan man stå och beundra alla fina bilar när de åker av båten för att köra till cruisingområdet.


Se även våra andra kryssningar här