Tallinnkryssning med Tallink Silja

3 Dagar. Pris fr. 1,295 kr

Estonia

Kryssningar

Tallinn är Stockholms närmaste huvudstad, mellan städerna är det bara 39 mil. Från havet möts du av stadssilhuetten med tinnar och torn, de klassiska tecknen från en medeltida hansastad. En bit från ringmurens torn stiger de spegelblanka fasaderna mot himlen, du ser det ultramoderna Tallinn. Det är just blandningen mellan det medeltida och ultramoderna som gör Tallinn till ett spännande och intressant resmål. Sträckan trafikeras med de moderna kryssningsfartygen: Baltic Queen och Victoria I.

Dagens Tallinn är en modern stad där det finns något för alla smaker. Många besökare gläds över att en så pass liten stad som Tallinn har ett så stort och varierat shoppingutbud, från små exklusiva butiker till stora moderna varuhus och shoppinggallerior.

Ombord hittar man många olika restauranger och olika typer av underhållning: trubadur, showuppträdanden, disco och karaoke för att bara nämna några. Shoppingen är även det en del utav kryssningsupplevelsen. På båten handlar du till förmånliga havspriser. Båten avgår från Värtahamnen kl. 17.45 och tar oss över natten till Tallinn. Vi är framme i Tallinn kl. 10.00 (lokal tid) och har hela dagen på oss i denna mysiga stad för egna aktiviteter. Fartyget går sedan tillbaka till Stockholm kl. 18.00 (lokal tid) igen.

OBS!! Minimiålder 18 år, yngre får endast resa i målsmans sällskap!

 


Se även våra andra kryssningar här