Tjejmilen

3 Dagar. Pris fr. 2495 kr

Sweden

Sverige

Utmana Dig själv och anmäl dig till landets största idrottsevenemang för kvinnor. Bli en av de ca 25,000 kvinnor som springer detta lopp varje år! Samla ihop tjejgänget och följ med oss på en resa där vi kombinerar denna idrottsfest med shopping och relax för den som önskar.

Dag 1 Hemorten – Stockholm

Vi lämnar våra hemorter och beger oss mot vår vackra huvudstad. När vi anländer åker vi direkt och hämtar ut våra nummerlappar för att sedan checka in på vårt hotell som ligger på Södermalm, en stadsdel känt för sitt kulturarv, restauranger, gallerier och shopping. Vårt hotell har även ett gym och en spa-avdelning som man kan nyttja till ett självkostnadspris.

Dag 2 Tjejmilen

Välkommen till en dag full av energi, glädje och tävlingsnerver! Vi laddar med en god frukost för att sedan åka till Gärdet där starten går. Efter loppet väntar vår buss på oss för att ta oss tillbaka till vårt hotell. Kvällen spenderar vi som vi själva önskar.

Dag 3 Stockholm – Hemorten

Efter en god frukost har vi nu förmiddagen att ägna oss åt att njuta av vår huvudstad. Vi har tid att äta lunch på egen hand innan bussen vänder hemåt igen. Avresa ca 15.00.