0515-300 66 info@skaraborgsresor.se

Ålandskryssning med M/S Birka

0
Pris
Från245 Kr
Pris
Från245 Kr
 

Boka nu - Du kan boka den här resan här online eller genom att ringa oss

 

0515-300 66

Boka online

 
Spara till önskelista

Adding item to wishlist requires an account

16

Varför boka med oss?

  • Alltid bra och prisvärt
  • Vi värnar om varje enskild resenär
  • Handplockade resor och aktiviteter
  • En trygg och erfaren researrangör

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig till vår kunniga och trevliga personal med dina frågor. Du når oss antingen via telefon eller per mail.

0515-300 66

info@skaraborgsresor.se

2 Dagar
Åland, Finland
Åldersgräns: 23

Ge vardagen en paus och följ med oss på en Kryssning till Åland, där själva resan är målet! Denna 21-timmarskryssning är lika populär år efter år. De som har varit med en gång kommer tillbaka och nya kommer till. M/S Birka är ett av världens modernaste kryssningsfartyg vad gäller komfort, teknik och sjösäkerhet.

Vi lämnar våra hemorter på förmiddagen, gör ett stopp för lite lunch eller fika på vägen och ankommer sedan till Stockholm i lagom tid för incheckning. Fartyget seglar ut från hamnen i Stockholm kl 17.00. Ombord finns ett härligt utbud av underhållning, relaxavdelning, restauranger och shopping. Vi kan tipsa om en stund i solen på ”Terrassen”, som 2016 renoverades och bytte skepnad till en fantastisk vinterträdgård och lounge för bad och avkoppling dagtid och bjuder in till cocktails och lite svenska tapas på kvällen. Missa heller inte den trevliga whiskeybaren på däck 6.

Älskar du dansband? Då ska Du åka med oss på våra avresor på tisdagar. Då bjuds det på non stop-dans till några av Sveriges bästa dansband. 

Dansband ombord: 

25/8 Chiquita, Tommys

 

Längtar du efter en äkta avkoppling så rekommenderar vi varmt någon av de fantastiska spabehandlingar som utförs ombord av diplomerade terapeuter. Vi hjälper dig gärna med en bokning av kurbad, massage, ansiktsbehandling m.m. På Spa-avdelningen Panorama Spa och Bar har ni en fantastisk utsikt och en skönare känsla är svår att finna. Från utomhusjacuzzin i Panorama Spa blickar du ut över skärgården medan fartyget sakta glider fram. Ta ett iskallt dopp i kallpoolen och värm dig sedan i varmpoolen eller ångbastun. Utsikten är hänförande även från bastun med stora fönster som gör att du kan vila ögonen på skärgården.

När ni sedan blir hungriga väntar Birka´s fina buffé på er om ni vill. Beställ gärna till denna buffé vid din bokning. Välkommen till bords och njut av all mat som är lagad på fina råvaror av kunniga kockar, till maten ingår också dryck. För den som känner för det kan man sedan ta sig en tur på dansgolvet. Det finns både dans till orkester och karaokeunderhållning ombord. Det finns även möjlighet till en skön avkoppling och en stillsammare stund hos pianisten.

Morgonen därpå står frukostbuffén uppdukad för Er och för den som önskar att ta sig en motionsrunda före frukost finns det också ett joggingspår uppe på däck 11.Efter en god frukost kan man vila upp sig lite i solstolarna på ”Terrassen” om man inte hann med det kvällen innan eller kanske passa på att handla något fint i båtens prisvärda taxfreebutik. Ni angör sedan hamnen i Stockholm kl. 14.00 och när alla kommit på bussen så rattar vår chaufför vant mot våra hemtrakter igen. Du kan bekvämt luta dig tillbaka och njuta av färden. Ett stopp för att sträcka på benen och stoppa något i magen görs efter ett par timmar resa.

OBS! Minimiålder 23 år!

Medtag giltig legitimation, gäller alla resenärer som åker Kryssning till Åland.

Avresedatum

2020-08-25
2020-09-22
2020-10-20
2020-11-10
2020-12-01

Information

Ingår i priset:

  • Bussresa t/r Stockholm
  • Hytt enligt valt alternativ
  •  Frukostbuffé dag 2

Övrig information:

Avbeställningsskydd: 100:-

Avresa tisdagar från 245:-/pers

Tillägg för Birkas middagsbuffé: 330:- /pers

Tillägg för Birkas julbord (23/11 – 12/12): 475:-/pers

Tillägg för plats i hytt med fönster: 150:-/pers

Tillägg för plats i enkelhytt utan fönster: 150:-/pers

Tillägg för plats i enkelhytt med fönster: 300:-/pers

Påstigningsplatser

Vår buss hämtar…
Borås, Resecentrum 08.30
Ulricehamn, Marknadsplatsen 09.00
Falköping, Resecentrum 09.45
Skövde, Arenabadet 10.15
Tibro, busstn 10.50
Karlsborg, busstn 11.15

Bilder