Jonas Gardell – Lorensbergsteatern

1 Dagar. Pris fr. 1,395 kr

Sweden

Teater/Show

Det är dags att vara lycklig!

I en tid då hatet breder ut sig, demokratin hotas, USA:s president är en livsfarlig pajas, och Rysslands president är en maktfullkomlig despot, klimatförändringarna får skogarna att brinna och ett parti med rötter i nazismen vuxit till ett av Sveriges största återvänder Jonas Gardell till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd.

Queen of f*cking everything blir ett hejdundrande spektakel med stor orkester och ensemble. Kom till Lorensbergsteatern i höst, det är dags att va lycklig!
Eller som Jonas Gardell säger: Varför begränsa sig? Var the QUEEN OF F*CKING EVERYTHING!

26 september 2019 flyttar Jonas Gardells sista stora show ”Queen of f*cking everything” in på Lorensbergsteatern i Göteborg där den kommer att spelas under hösten. Föreställningen planeras bli ett hejdundrande spektakel. På scen kommer Jonas Gardell ha nio musiker ledda av Martin Jonsson (Blacknuss), fem dansare, sångerskorna Jessica Heribertsson, Joanna Perera och Johanna J:son Lindh och låtskrivaren, sångaren och musikern Ulrik Munther. Därtill har Jonas Gardell bett en av Sveriges främsta konstnärer Martin Jacobson att handmåla (!) föreställningens gigantiska kulisser.

Vi inleder kvällen med en 2-rätters middag på Golden Days innan vi beger oss till teatern.