Kielkryss med shopping på CITTI – söndagar

3 Dagar. Pris fr. 995 kr

Germany

Kryssningar

Åk med oss till Tyskland och shoppa loss! Vi åker en bekväm Kielkryssning och kombinerar detta med shopping på CITTI Park i utkanten av Kiel. Du kan här hitta det mesta du kan tänka dig i form av livsmedel, drycker, husgeråd, kosmetik och mycket mer. Vill man hellre stanna i Kiel och se vad staden har att erbjuda i form av shopping, pubar, caféer och restauranger går detta naturligtvis också bra.

Dag 1 Hemorten – Göteborg – Stena Line

Vi börjar med uppsamlingstur och åker sedan mot Stena Lines färjeterminal i Göteborg. Här går vi ombord på Stena Lines fräscha fartyg Stena Germanica/Stena Scandinavica, fartyget avgår 17.45. Här får du tid att umgås och njuta av god mat och dryck i glada vänners lag. Vi hjälper dig gärna med beställning av buffé till dig och dina vänner. Detta görs vid bokning.

Dag 2 Kiel och CITTI Park

Efter frukost anländer vi till hamnen i Kiel (ca 09.15) då finns det möjlighet att följa med till CITTI PARK, ett stort köpcentrum i utkanten av Kiel, för diverse shopping. Här finns CITTI MARKT, en gigantisk stormarknad med ett enormt utbud av drycker och livsmedel. Servicenivån är hög, atmosfären vänlig, priserna låga med fokus på hög kvalitet. På CITTI finns två restauranger och ett café när det är dags för en liten paus i shoppandet. Vill man hellre spendera hela dagen i Kiel kan man naturligtvis göra det. Dänische Straße, den traditionsrika paradgatan, och Holstenstraße, en av de äldsta gågatorna i Tyskland, gör att Kiel stadskärna fått tillbaka hela sin utstrålning och genuina, avspända atmosfär. Under tidig kväll går fartyget tillbaka mot Sverige igen.

Dag 3 Göteborg – Hemorten

Fartyget lägger till i Göteborg vid 9-tiden på morgonen och då börjar vi resan hemåt igen.

OBS! Maxvikt för bagage: 100 kg/pers.

Giltigt PASS eller internationellt ID-kort (utfärdat hos polisen) krävs för att komma ombord på fartyget!! Körkort gäller EJ!


Se även våra andra kryssningar här