Kryssning Medelhavet – från Venedig med Royal Caribbean

9 Dagar. Pris fr. 17,495 kr

ItalyGreece


Flygresor / Kryssningar

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång. Vi flyger från Landvetter till Venedig där vi bor en natt innan kryssningen. Sen är det dags att kliva ombord på vårt fina kryssningsfartyg, Rhapsody of The Seas, för att börja vårt kryssningsäventyr. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

Dag 1 Flyg till Venedig

Vi flyger till Venedig från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell – Hotel Antony i Mestre. Mestre är en förstad till Venedig som ligger på fastlandet.

Dag 2: Ombordstigning

Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Rhapsody of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under hela kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i Bufférestaurangen.

Dag 2-9.  Kryssning i Medelhavet

Resrutt Rhapsody of the Seas 28/9

Dag: Datum: Anlöpningshamn: Ankomst Avresa
1 28/9 Venedig 17.00
2 29/9 Kotor, Montenegro 13.00 20.00
3 30/9 Korfu 09.00 15.00
4 1/10 Athen 09.00 15.00
5 2/10 Mykonos 12.00 20.30
6 3/10 Argostoli 07.00 16.00
7 4/10 Till havs
8 5/10 Venedig 06.45

 

Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller i kasinot.

Dag 9: Venedig

Rhapsody of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost och lugn och ro innan vi kliver av! Hemresa mot Landvetter under dagen!