Långkryssning till Köpenhamn/Visby med Birka Cruises

5 Dagar. Pris fr. 5675 kr

Sweden

Kryssningar

Upplev två populära resmål i försommarskrud! Här bjuds vi på storstadspuls och hygge i underbara Köpenhamn i kombination med vår gotländska favorit, rosornas och ruinernas stad- Visby. Detta toppas med en värld av upplevelser ombord. Vi bjuds här på god mat, underhållning och shopping för att bara nämna några.

 Dag 1 Hemorten – Stockholm

Efter upphämtning av alla förväntansfulla resenärer styr vi kosan mot Stockholm och båten M/S Birka som avgår kl. 17.00. Vår upptäcktsresa börjar med en sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta glider ut från Stockholm. En trerätters välkomstmiddag står sedan uppdukad och lite senare bjuds vi på underhållning och dans.

Dag 2 Till havs

Vi börjar resan med ett sjödygn! Dagen bjuder på aktiviteter för de flesta smaker, allt från dryckesprovningar till rundvandringar bakom kulisserna. Koppla av, ta en promenad eller joggingtur högst upp på fartyget eller slå dig ned i en solstol – det är bara att välja. Lunch ingår denna dag. Under kvällen står middag och kvällens nöje på programmet.

Dag 3 Köpenhamn

Upptäck världsstaden Köpenhamn för en dag! Shoppa på Ströget, ta en tur till Tivoli och vila fötterna på ett café i Nyhavn. Här finns alltså möjlighet att se sig omkring på egen hand eller följa med på någon av de utflykter som erbjuds (bokas och betalas hos oss). Vi tillbringar ca 7 timmar i staden innan båten avgår igen och middag serveras.

Dag 4 Visby

Vi anländer strax innan lunch till världsarvsstaden Visby. Vandra runt med en guide som berättar om Visbys historia eller strosa omkring på egen hand i denna vackra medeltida stad. Visbys mysiga gränder med slingrande rosor som klättrar längs husväggarna och dess medeltida charm får oss att aldrig vilja lämna staden. Vill vi se mer av ön så finns alltid möjligheten att boka till guidade turer (bokas och betalas hos oss). Tillbaka ombord slår vi oss ned för att njuta av en sista middag tillsammans.

Dag 5 Stockholm – Hemorten

Dagen tillbringas till havs. Delta i de aktiviteter som erbjuds ombord, shoppa till förmånliga sjöpriser eller varför inte unna sig en behandling på den fina spa-anläggningen ombord. Ja, alternativen är många för att vi ska kunna njuta av de sista timmarna på denna fina resa. Brunch ingår denna dag. Väl tillbaka i Stockholm sätter vi oss på bussen och rullar hemåt igen, fyllda av nya upplevelser.

 

Nöjet ombord:

 

Utflykter

Vill du uppleva ännu mer erbjuder vi fina utflykter i både Köpenhamn och Visby. De startar 30 min-1 timme efter ankomst till resmålet. Exakt starttid för utflykterna står på biljetten du får vid incheckningen. Du bokar dina utflykter i samband med bokningen. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

  • Louisiana Konstmuseum
  • Tivoli
  • Köpenhamn med buss och kanalbåt
  • Köpenhamn till fots och kanalbåt
  • Fårö
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands museijärnväg
  • Stadsvandring Visby
  • Gotlands bryggeri

 

OBS!! Giltigt pass krävs för samtliga resenärer, även barn, på denna kryssning!

 

 


Se även våra övriga kryssningar här