0515-300 66 info@skaraborgsresor.se

Medelhavskryssning från Venedig

0
Pris
Från18.500 Kr
Pris
Från18.500 Kr
 

Boka nu
Ring oss för att boka denna resa

 

0515-300 66

Spara till önskelista

Adding item to wishlist requires an account

18

Varför boka med oss?

 • Alltid bra och prisvärt
 • Vi värnar om varje enskild resenär
 • Handplockade resor och aktiviteter
 • En trygg och erfaren researrangör

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig till vår kunniga och trevliga personal med dina frågor. Du når oss antingen via telefon eller per mail.

0515-300 66

info@skaraborgsresor.se

9 dagar
Venedig

Kryssning Medelhavet – från Venedig med Royal Caribbean

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång. Vi flyger från Landvetter till Venedig där vi bor i en natt innan kryssningen. Sen är det dags att kliva på vårt fina kryssningsfartyg Rhapsody of The Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

Dag 1: Flyg till Venedig
Vi flyger till Venedig från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell – Hotel Antony Palace i Mestre. Mestre är en förstad till Venedig som ligger på fastlandet.

Dag 2: Ombordstigning
Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Rhapsody of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i Bufférestaurangen.

Dag 2-9  Kryssning i Medelhavet
Resrutt Rhapsody of the Seas 28/9
12/9 Venedig 17:00
13/9 Split 09.-18
14/9 Dubrovnik 07-18
15/9 Till Havs
16/9 Santorini 07-18
17/9 Katakolon 08-17
18/9 Till Havs
20/9 Venedig 06.45

Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller i kasinot.

Dag 9: Venedig
Rhapsody of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost i lugn och ro innan vi kliver av! Hemresa mot Landvetter under dagen!

Information

I priset ingår:

 • Flygresa t/r i ekonomiklass
 • 1 natt på hotell
 • 7 nätter ombord i insideshytt med helpension
 • Hyttvärd
 • Hamnavgifter
 • Skatter och dricks ombord
 • Reseledare

Övrig information:

Enkelrumstillägg: 6,450:-

Tillägg för utsideshytt med fönster: 2,100:-

Avbeställningsskydd: 500 :-

Efter bokning behöver vi en kopia på ert pass!

Resan körs i samarbete med Columbusresor

Påstigningsplatser

För information om transfer till Landvetter, kontakta oss!

Flyg
Från DESTINATION Datum Avgång Anländer
GOT VCE 2020-09-11 10.30 15.20
VCE GOT 2020-09-19 14.30 18.25
Hotell

Hotel Antony Palace, MESTRE

Bilder