Reseträff ombord på M/S Birka

2 Dagar. Pris fr. 495 kr

Finland

Kryssningar

Skaraborgsresor bjuder in till en Ålandskryssning för att ta del av vårt fina reseprogram 2020!  Ge vardagen en paus och njut av Stockholms fantastiska skärgård.

Färden går tryggt och säkert som alltid upp mot Stockholm där kryssningsfartyget M/S Birka väntar på oss. Under kryssningen berättar vi om våra nya och spännande resmål i en härlig mix med återkommande favoritresor. Det bjuds på mingel och välkomstdrink och vi äter en god måltid, enligt valt alternativ. Ombord möter du nya och gamla resvänner och även oss som arbetar på företaget. Förmånliga erbjudanden samt utlottning av fina priser utlovas.

Ta del av fartygets utbud av underhållning, relaxavdelning, restauranger och shopping. Vi kan tipsa om en stund i solen på ”Terrassen”, här har man möjlighet att luta sig tillbaka i solstolen och njuta av ”solskenet” (tre solar, i form av lampor, året runt med autentiskt solljus) – ett stort inglasat soldäck med pool, jacuzzis, grill, solstolar och bar med förfriskningar. Vi angör Stockholm kl. 14.00 och när alla kommit på bussen så går bussen mot våra hemtrakter igen.

Hjärtligt välkomna till Skaraborgsresor! Vi ser fram emot Ert sällskap!