Burg med Shopping

2 Dagar. Pris fr. 1.595 kr

Germany

Europa

Bo fint och shoppa till förmånliga priser! Här presenterar vi en resa till Burg kombinerad med övernattning på ön Fehmarn vid strandpromenaden strax utanför Burg.

Dag 1 Hemorten – Burg

Välkommen ombord för vår första dagsetapp. Efter uppsamling av alla härliga resenärer styr bussen mot Helsingborg och färjan som ska ta oss över Öresund till Helsingör. På danska vägar fortsätter vi söderut mot nästa färja som tar oss till Tyskland. Dagens shoppingstopp blir på Calles/Fleggaard i Heiligenhafen (med reservation för ändring om så krävs pga. öppettider eller liknande). Det är fortfarande rekordbilligt att handla allehanda drycker och godis här. Efter inhandling av diverse varor sätter vi oss åter i bussen för en kortare transport till vårt trevliga och bekväma hotell. Alla rum på IFA Fehmarn Hotel & Ferien-Centrum är ljust inredda med balkong ut mot Östersjön. Restaurangen har utsikt över Östersjön där vi denna kväll kommer att äta gemensam middag.

Dag 2 Burg – Hemorten

Frukost på hotellet och sedan bär det av mot resans andra shoppingtur. Idag är det BorderShop i Puttgarden som står på programmet. Denna butik har utan tvekan det största sortimentet. Efter en lyckad inköpstur åker vi mot Sverige igen.

OBS! Maxvikt för bagage: 100 kg/pers.

 


Se även våra andra shoppingresor här