Skip to main content

Endagarsresor

Följ med på en härlig resa under dagen! Strosa runt på egen hand i Smögen eller få en guidad visning på Gustav Frödings minnesgård, du väljer själv!

Fritextsökning
Ullared och Gekås

Ullared och Gekås

Följ med till Ullared och shoppingparadiset GEKÅS! På Gekås i Ullared kan du handla det mesta till bra priser. Här fräschar du upp säsongens garderob, fyller på skafferiet och hittar allehanda hushållsartiklar, heminredning och sportutrustning.

1 dagar från 275:- Läs mer
Fröding och Lerin

Fröding och Lerin

Vi bjuder här på en innehållsrik dagstur! Väl framme vid Gustaf Frödings minnesgård får vi en guidad visning och berättelsen om Fröding. Efter ett intressant besök här går vi ner till caféet där vi blir serverade dagens lunch. Mätta och belåtna rullar både vi och bussen vidare till Sandgrund och Lar...

1 dagar från 875:- Läs mer
Smögen

Smögen

Följ med oss till Västkusten och Smögen som med sin unika miljö är Sveriges största turistmål i sommartid. En sommar i Sverige är inte en sommar utan ett besök på Smögenbryggan.

1 dagar från 975:- Läs mer
Göta Kanal

Göta Kanal

Följ med oss på en dagsresa på Göta Kanal med M/S Bellevue. Sveriges längsta byggnadsverk med sina 58 slussar är en av världens absolut vackraste vattenvägar. Vi får en guidad båtresa genom 16 slussar med en nivåskillnad på 40 meter.

Fullt Läs mer
Ullared inkl. presentkort

Ullared inkl. presentkort

Under februari satt in tre extra turer till Ullared med ett billigare pris. Inte nog med det, bokar du din resa någon av dessa dagar så får du ett presentkort på 100:- att handla för i varuhuset! Häng med du också!

Fullt Läs mer