Fler nyheter

 • ÖPPETTIDER SOMMAREN 2023

  2023-07-06

  Öppettider sommaren 2023

  V.27
  Måndag - Torsdag 08.00-17.00
  Fredag 08.00-14.30

  V.28-31
  STÄNGT

  Från V.32
  Måndag - Torsdag 08.00-17.00
  Fredag 08.00-14.30

  Under tiden kontoret är stängt hänvisar vi alla bokningar och övriga ärenden till vår hemsida.
  Här finner du information om våra resor och kan enkelt göra din bokning på egen hand.

  Om ditt ärende är brådskande och inte kan vänta tills vi öppnar igen, kan du nå oss på telefonnummer 073-071 29 95.

  Vänligen observera att du inte kan göra några bokningar via telefon under dessa veckor!

  Glad sommar!

  Önskar alla vi på Skaraborgsresor & Vartofta Buss!

 • Shoppingresor

  2023-05-22

  Vi erbjuder flera olika shoppingresor och nedan kan du läsa mer om dem. Klicka på resans namn för att komma till dess sida på vår hemsida där du kan läsa mer, hitta datum och även göra din bokning. Du kan även göra din bokning eller ställa dina frågor genom att ringa till oss på 0515-30066.

  Burg

  På vår resa till Burg erbjuder vi shopping till förmånliga priser kombinerat med en övernattning på ön Fehmarn vid strandpromenaden strax utanför Burg.

  Vi tar bussen genom Danmark och sedan vidare till Tyskland. Fredagens shoppingstopp blir på Calles/Fleggaard i Heiligenhafen. Det är fortfarande rekordbilligt att handla allehanda drycker och godis här. Vi stannar i ca 2 timmar innan vi sätter oss på bussen för en kortare transport till vårt trevliga hotell strax utanför Burg.

  Alla rum på IFA Fehmarn Hotel & Ferien-centrum är ljust inredda med balkong ut mot Östersjön. Vi äter en gemensam middag på kvällen i hotellets restaurang, som även denna har utsikt över Östersjön.

  Dagen efter äter vi en god frukost på hotellet innan vi beger oss mot Bordershopen i Puttgarden där vi gör ett shoppingstopp på ca 1 timme innan vi tar oss ombord på båten och påbörjar vår hemfärd.

  Maxvikt för bagage: 100Kg/pers.

   

  Kiel

  Vår mest populära resa går till Kiel med shopping på CITTI Park.

  Vi tar bussen till Göteborg där vi kliver ombord på Stena Lines fartyg som ska ta oss till Kiel. Här får du tid att umgås och njuta av god mat och dryck i glada vänners lag. Natten spenderas ombord i den hytt ni väljer vid bokning.

  På morgonen äter vi en god frukost innan vi anländer till hamnen i Kiel ca 09.15. Då sätter vi oss på bussen och åker till CITTI Park, ett stort köpcentrum i utkanten av Kiel, för diverse shopping. Här finns CITTI Markt, en gigantisk stormarknad med ett enormt utbud av drycker och livsmedel. Servicenivån är hög, atmosfären vänlig och priserna låga med fokus på hög kvalitet. På CITTI finns två restauranger och ett café när det är dags för en liten paus i shoppandet. Vi stannar här i ca 2,5-3 timmar.

  Efter shoppingen finns det tid att utforska Kiel innan det är dags att gå ombord på båten igen.

  Vill man hellre spendera hela dagen i Kiel kan man naturligtvis göra det. Dänische straße, den traditionsrika paradgatan, och Holstenstraße, en av de äldsta gågatorna i Tyskland, göra att Kiels stadskärna fått tillbaka hela sin utstrålning och genuina, avspända atmosfär.

  Båten avgår från Kiel under tidig kväll och vi får återigen spendera kvällen och natten ombord innan vi är tillbaka i Göteborg vid 9-tiden på morgonen.

  Maxvikt för bagage: 100kg/pers.

   

  Ullared

  Efter upphämtning beger vi oss mot Ullared och shoppingparadiset Gekås. Vi gör inget stopp på vägen så ta gärna med lite fika som du kan stärka dig med under bussresan. Vi beräknar vara framme på Gekås ca 10.30 och tillbringar sedan dagen var och en efter egna önskemål.

  På Gekås kan du handla det mesta till bra priser. Här fräschar du upp säsongens garderob, fyller på skafferiet och hittar allehanda hushållsartiklar, heminredning och sportutrustning. Varuhuset växer litegrand för varje besök och numera inryms såväl frisörsalong, fotostudio och lekland som amningsrum och vilorum. Inte behöver du gå hungrig heller, i varuhuset finns sportbar, salladsbar och en stor restaurang. Vill man ha något lättare kan man besöka något av varuhusets caféer.

  I Ullared finns det förutom Gekås även flera andra butiker och matställen. Bland annat finner du fina sportbutiker, skoaffärer, Panduro-outlet samt Net on Nets lagershop för hemelektronik. Du kan även besöka glasögonfabriken som ligger i gallerian utanför varuhusets utgång.

  Efter dagen fylld av shopping så går vår buss åter hem kl. 16.00.

   

  Välkommen med din bokning!

 • Sportlovserbjudande

  2022-01-12

  FÖLJ MED TILL ULLARED OCH GEKÅS UNDER VECKA 7 OCH FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 100:- ATT HANDLA FÖR I GEKÅS VERKSAMHETER! 

   

  Under sportlovsveckan (vecka 7) åker vi till Ullared och Gekås varje dag förutom söndag. På Gekås i Ullared kan du handla det mesta till bra priser. Här fräschar du upp säsongens garderob, fyller på skafferiet och hittar allehanda hushållsartiklar, heminredning och sportutrustning. Varuhuset växer litegrand för varje besök och numera inryms såväl frisörsalong, fotostudio och lekland som amningsrum och vilorum. Inte behöver du gå hungrig heller, i varuhuset finns sportbar, salladsbar och en stor restaurang. Vill man ha något lättare kan man besöka något av varuhusets caféer.

  I Ullared finns det förutom Gekås även flera andra butiker och matställen. Bland annat finner du fina sportbutiker, skoaffärer, Panduro-outlet samt Net on Nets lagershop för hemelektronik. Du kan även besöka glasögonfabriken som ligger i gallerian utanför varuhusets utgång. De har en unik verksamhet där tillverkning, slipning och leverans av glasögon sker på plats samma dag. I gallerian hittar du även Blomstergruvan där du kan hitta blommor för alla tillfällen så som krukväxter och snittblommor.

  Ta gärna med lite fika som du kan stärka dig med under bussresan, vi gör inget stopp på vägen. Vi beräknar vara framme på GEKÅS ca 10.30 och tillbringar sedan dagen var och en efter egna önskemål. Hemresa ca kl. 16.00.

 • Nyheter bokning och hemsida

  2021-12-20

  Måndagen 20/12 lanserades vår nya hemsida och vårt nya bokningssystem. Förutom det nya utseendet så finns det några fler nyheter som vi här nedan tänkte berätta om för er!

  MINA BOKNINGAR

  När din bokning är klar så får du en bekräftelse/faktura skickad till dig. På fakturan står det ett lösenord uppe till vänster. Lösenordet använder du tillsammans med mailadressen som du angav vid bokning för att logga in på Mina Bokningar på vår hemsida. När du sedan loggat in så ser du en ruta till höger med dina personuppgifter, om du då trycker på ändra så kan du byta ditt lösenord och även ändra din adress.

  När du loggat in på Mina Bokningar så kan du se alla bokningar du gjort och du kan även se de resor som är avbokade. Här kan du trycka in på din bokning och se så att alla namn är rättstavade och att allt är enligt era önskemål. Du kan även läsa mer om och lägga till utflykter och måltider på din resa. 

  Genom Mina Bokningar ser du din faktura och kan du även betala din resa, antingen med kontokort eller med swish. Det går även bra att betala resan med bankgiro. Du kan även se hur mycket du har betalat in på resan. Om ni är flera på bokningen och vill betala var för sig så går det också bra.

   

  FAKTURA

  När du gör din bokning kan du välja om du vill få fakturan på mail eller med vanlig post(pappersfaktura). Eftersom att samhället strävar efter att blir mer miljövänligt, att posten inte ska delas ut varje dag och att postens frankeringsavgifter har ökat så tar vi nu mer ut en kostnad på 20:- för vanlig post med pappersfaktura. Vi ser därför gärna att ni väljer att få er faktura på mail.
  Tillsammans med fakturan får ni också våra resevillkor. Vi rekommenderar att ni läser igenom dessa, det kan spara både er och oss en mängd överraskningar. 

   

  VÅR VÄRLD

  Något som är nytt för denna hemsidan är Vår Värld. Ni finner denna i menyraden uppe till höger på hemsidan. Här finner ni en karta över världen där ni enkelt kan se städer och platser som vi besöker på våra resor. Klicka på den röda markeringen för att komma till resan.

   

  VECKANS TIPS

  Bland resekategorierna på första sidan hittar ni Veckans Tips! Varje vecka tipsar vi om ett särskilt resmål ur vårt utbud. Klicka på rutan för att komma till resan. 

   

   

 • Vår nya hemsida

  2021-10-27

  Varmt välkommen till vår nya hemsida - Vad roligt att du har hittat hit!

   

  Det är med stor glädje vi nu lanserat vår nya hemsida och vi har även ett nytt bokningssystem! Vi hoppas att detta ska underlätta för dig som kund i jakt på din nästa resa. Själva bokningsprocessen skiljer sig inte mycket från tidigare förutom att det har fått ett nytt utseende.

  Kika gärna runt på hemsidan och om ni har några frågor är det bara att ni hör av er!

Fritextsökning
Resekalender
4/7Smögenfrån 975:-
12/7Helsingforskryssning med Tallink Siljafrån 2 395:-
12/7Tallinnkryssningfrån 2 195:-
26/7Helsingforskryssning med Tallink Siljafrån 2 395:-
26/7Tallinnkryssningfrån 2 195:-
Kontakta oss
Adress:
Skaraborgsresor
Industrivägen 4
521 75 Vartofta