Skip to main content

Shopping i Burg

Bo fint och shoppa till förmånliga priser! Här presenterar vi en resa till Burg kombinerad med övernattning på ön Fehmarn vid strandpromenaden strax utanför Burg.

Fredagens shoppingstopp blir på Calles i Heiligenhafen (med reservation för ändring om så krävs pga. öppettider eller liknande. Observera att vi besöker Calles i Heiligenhafen och inte i Burg!). Det är fortfarande rekordbilligt att handla allehanda drycker och godis här. 

På lördagen är det BorderShop i Puttgarden som står på programmet. Denna butik har utan tvekan det största sortimentet.

OBS! Maxvikt för bagage: 100 kg/pers.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten - Burg

    Välkommen ombord för vår första dagsetapp där slutdestinationen är Burg. Efter uppsamling av alla härliga resenärer styr bussen mot Helsingborg och färjan som ska ta oss över Öresund till Helsingör. På danska vägar fortsätter vi söderut mot nästa färja som tar oss till Tyskland. Dagens shoppingstopp blir på Calles i Heiligenhafen (med reservation för ändring om så krävs pga. öppettider eller liknande. Observera att vi besöker Calles i Heiligenhafen och inte i Burg!)Det är fortfarande rekordbilligt att handla allehanda drycker och godis här. Efter inhandling av diverse varor sätter vi oss åter i bussen för en kortare transport till vårt trevliga och bekväma hotell strax utanför Burg. Alla rum på IFA Fehmarn Hotel & Ferien-Centrum är ljust inredda med balkong ut mot Östersjön. Restaurangen har utsikt över Östersjön där vi denna kväll kommer att äta gemensam middag.

  • Dag 2: Burg - Hemorten

    Frukost på hotellet och sedan lämnar vi Burg och det bär av mot resans andra shoppingtur. Idag är det BorderShop i Puttgarden som står på programmet. Denna butik har utan tvekan det största sortimentet. Efter en lyckad inköpstur åker vi mot Sverige igen.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Skara Busstation 04:15
Skövde Arenabadet 04:45
Falköping Resecentrum hpl R 05:15
Ulricehamn Marknadsplatsen 06:00
Borås Resecentrum 06:30
Björkäng Björkängs vägkrog 08:15
Falkenberg McDonalds 08:45
Halmstad Arena 09:15
Helsingborg Knutpunkten 10:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/11BussShopping i BurgMer än 81 995:-BokaMer information
29/11BussShopping i BurgMer än 81 995:-BokaMer information

Hotell

IFA Ferien-Centrum Südstrand
Alla rum på IFA Fehmarn Hotel & Ferien-Centrum är ljust inredda med balkong ut mot Östersjön. Restaurangen har utsikt över Östersjön.