Skip to main content

Europa

Utforska Europa tillsammans med oss. Vi har allt från shoppingresor till Burg på två dagar till en 12 dagars resa till Istrien!

Fritextsökning
Berlin

Berlin

Berlin är ett resmål för alla. I denna stad trängs mode och trender med konstskatter och historiska minnesmärken, men samtidigt ges det också utrymme för sjöar, parker och skogar.

Fullt Läs mer
Shopping i Burg

Shopping i Burg

Häng med till Burg för shopping på Calles, Fleggard och Bordershopen. Perfekt för dig som vill fylla på förråden!

2 dagar från 1 595:- Läs mer
Spreewald Sparris och Vin

Spreewald Sparris och Vin

Följ med och upptäck Spreewald som ligger ca 10 mil sydost om Berlin och kallas för ”Brandenburgs Venedig” tack vare sina 150 mil vattenvägar runt floden Spree. Här åker vi stakpråm på kanalerna och besöker en sparrisgård.

Fullt Läs mer
Istrien

Istrien

Kroatiska halvön Istrien liknas närmast vid ett Italien i miniatyr. Silverglänsande olivlundar, välskötta vinodlingar och uråldriga byar avlöser varandra. Halvön intog härom året en hedrande andra plats på Lonely Planets lista över ”Bästa resmål”. Den trevliga orten Porec är en idealisk plats för en...

Fullt Läs mer
Holland med Blomstertåget & Floriaden

Holland med Blomstertåget & Floriaden

De flesta av oss förknippar Holland med blommor och tulpaner i synnerhet. Här är våren som vackrast för alla blomsterälskare, därför besöker vi även den välkända blomsterparken Keukenhof. Hollands mest kända blomsterparad utgör även i år den största attraktionen. En av världens största trädgårdsutst...

Fullt Läs mer
Resekalender
10/10Ullared och Gekåsfrån 200:-
16/10Kielkryssning med shopping på CITTIfrån 1 240:-
24/10Ullared och Gekåsfrån 200:-
28/10Shopping i Burgfrån 1 595:-
31/10Ullared och Gekåsfrån 200:-
Kontakta oss
Adress:
Skaraborgsresor
Industrivägen 4
521 75 Vartofta