Skip to main content

Om oss

Skaraborgsresor finns i på Industrivägen 4 i Vartofta strax utanför Falköping, här finns även Vartofta buss som sedan 1995 är ägare till Skaraborgsresor.

 

Historia

Vartofta buss startades 1949 av Gustav Andersson med en taxibil och hette då Vartofta Taxi. År 1959 övertogs företaget av Gustavs dotter Elsy samt hennes make Tage Carlsson. Under sina arbetande år fick de företaget att expandera och idag finns det 11 bussar med allt ifrån 18-76 platser att tillgå. Det finns bussar till skol- och linjetrafik samt beställnings- och turisttrafik. Idag ägs och drivs både Vartofta buss och Skaraborgsresor av Gustavs barnbarn Anders och Börje Carlsson.

Skaraborgsresor producerar och säljer egna bussresor både inom Sverige och ut i Europa.Varje år produceras ett nytt reseprogram både med nya resor men även med de populäraste resorna från tidigare år… Vi är ett företag som verkligen värnar om varje enskild resenär och deras önskemål, därför har vårt utbud av bussresor kommit att förändras genom åren efter just våra resenärers tankar och idéer om våra resor. Varje år vill vi erbjuda ett varierat utbud av resor för att så många som möjligt ska hitta en resa att följa med på, vare sig du är gammal eller ung, vill vara borta över dagen eller flera dagar. Många av våra resenärer återkommer år efter år – och detta är ju det bästa betyg vi kan få.

Vi är med våra resenärer från bokningstillfälle till resans sista dag!

Populära resor

Hos oss hittar Du alltid bussresenärernas populära resmål som t.ex Holland, Tyskland, det trollbundna Norge, Höga kusten, Gotland och mycket mer. Vi har under hela året också kryssningar med flotta kryssningsfartyg till , Kiel, Helsingfors, Tallinn eller Riga. Kika gärna under resekalendern för mer information kring våra resor.

Företag, föreningar och grupper

Funderar Ni på en resa för kompisgänget, företaget eller föreningen? Vi vill gärna hjälpa Er med förslag och offert helt enligt Era önskemål. Vi har många års erfarenhet av att skapa gruppresor som blir minnen för livet! För att sätta ihop en resa med ev. färjeöverfarter, hotell och utflykter krävs det mycket tid och tålamod, så låt oss göra jobbet åt Er.

Kontakta oss gärna vare sig det gäller en resa över dagen eller för flera dagar, inrikes eller utrikes. Vi hjälper Er gärna att skräddarsy Er resa och förverkliga Era resdrömmar! Finns det en resa i vårt program som Ni finner intressant kan vi hjälpa till att hitta ett datum enbart för Er. Självklart går det bra att som grupp även åka med på någon av de ordinarie resorna – perfekt för den lite mindre gruppen! Vi har många föreningar och grupper som återkommer år efter år.

Vi hoppas och tror att Ni vill bli en av dem!

Välkommen till oss på Skaraborgsresor!

 

Resegaranti
Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet vilket innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens. Att vi har ordnat med resegaranti betyder också att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts. 
Klicka HÄR för att kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet HÄR
Fritextsökning