Skip to main content

Helsingforskryssning med Tallink Silja

Välkommen ombord på en 40-timmarskryssning till Helsingfors! På fartygen Silja Symphony och Silja Serenade finns något för alla: Ett stort utbud av shopping till förmånliga havspriser, restauranger för alla smaker, underhållning varje kväll och relaxavdelningen Sunflower Oasis med bastu och jacuzzi.

 

Båten avgår från Värtahamnen i Stockholm klockan 16.45 och korsar Östersjön över natt. Ombord finns mycket att se och göra, taxfree-butikerna bjuder på fina priser. Högklassig underhållning av olika slag erbjuds varje kväll.

Nästa morgon är du framme i Helsingfors och har hela 7 timmar på dig att shoppa, äta gott m. m. Helsingfors har ett rikt kulturliv och härlig shopping. Smaka dig igenom Helsingfors och prova den moderna nordiska matkulturen på någon av världens finaste restauranger. Det är svårt att inte falla för Helsingfors!

Du har kvar din hytt under dagen och kan gå ombord igen när du vill. Klockan 17.00 (lokal tid) går båten tillbaka till Stockholm igen, där vi är framme kl. 09.45 på söndagen. Välj ditt hyttalternativ, från de billigaste C-hytterna upp till hytterna med fönster mot Promenadgatan eller ut mot havet. Frukost ingår i båda riktningarna. Det finns flera restauranger, barer och caféer att välja mellan ombord. Vi hjälper dig gärna med bokning av middagsbuffé ombord.

OBS!! Minimiålder 18 år, yngre får endast resa i målsmans sällskap!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten - Stockholm

    Vi lämnar hemorten för färd mot Stockholm och Värtahamnen. På vägen stannar vi för lunch. När vi kommer till Stockholm kliver vi ombord på fartyget som ska ta oss till Helsingfors över natt.

  • Dag 2: Helsingfors

    Vi äter en god frukost ombord innan vi utforskar Helsingfors på egen hand. Du har hela 7 timmar på dig att shoppa, äta gott m. m. Helsingfors har ett rikt kulturliv och härlig shopping. Smaka dig igenom Helsingfors och prova den moderna nordiska matkulturen på någon av världens finaste restauranger. Vid 17.00 avgår båten från Helsingfors och vi spenderar kvällen ombord.

  • Dag 3: Stockholm - Hemorten

    Efter frukost är det dags att kliva av fartyget och stiga på bussen igen för färd hemåt. Vi stannar på vägen för lunch.

Karta