Skip to main content

2021-12-20: Nyheter bokning och hemsida

Måndagen 20/12 lanserades vår nya hemsida och vårt nya bokningssystem. Förutom det nya utseendet så finns det några fler nyheter som vi här nedan tänkte berätta om för er!

MINA BOKNINGAR

När din bokning är klar så får du en bekräftelse/faktura skickad till dig. På fakturan står det ett lösenord uppe till vänster. Lösenordet använder du tillsammans med mailadressen som du angav vid bokning för att logga in på Mina Bokningar på vår hemsida. När du sedan loggat in så ser du en ruta till höger med dina personuppgifter, om du då trycker på ändra så kan du byta ditt lösenord och även ändra din adress.

När du loggat in på Mina Bokningar så kan du se alla bokningar du gjort och du kan även se de resor som är avbokade. Här kan du trycka in på din bokning och se så att alla namn är rättstavade och att allt är enligt era önskemål. Du kan även läsa mer om och lägga till utflykter och måltider på din resa. 

Genom Mina Bokningar ser du din faktura och kan du även betala din resa, antingen med kontokort eller med swish. Det går även bra att betala resan med bankgiro. Du kan även se hur mycket du har betalat in på resan. Om ni är flera på bokningen och vill betala var för sig så går det också bra.

 

FAKTURA

När du gör din bokning kan du välja om du vill få fakturan på mail eller med vanlig post(pappersfaktura). Eftersom att samhället strävar efter att blir mer miljövänligt, att posten inte ska delas ut varje dag och att postens frankeringsavgifter har ökat så tar vi nu mer ut en kostnad på 20:- för vanlig post med pappersfaktura. Vi ser därför gärna att ni väljer att få er faktura på mail.
Tillsammans med fakturan får ni också våra resevillkor. Vi rekommenderar att ni läser igenom dessa, det kan spara både er och oss en mängd överraskningar. 

 

VÅR VÄRLD

Något som är nytt för denna hemsidan är Vår Värld. Ni finner denna i menyraden uppe till höger på hemsidan. Här finner ni en karta över världen där ni enkelt kan se städer och platser som vi besöker på våra resor. Klicka på den röda markeringen för att komma till resan.

 

VECKANS TIPS

Bland resekategorierna på första sidan hittar ni Veckans Tips! Varje vecka tipsar vi om ett särskilt resmål ur vårt utbud. Klicka på rutan för att komma till resan. 

 

 

Fritextsökning
Resekalender
10/6Ullared och Gekåsfrån 275:-
4/7Smögenfrån 975:-
8/7Slussar & Kanaler i Sommarsverigefrån 4 975:-
12/7Helsingforskryssning med Tallink Siljafrån 2 395:-
12/7Tallinnkryssningfrån 2 195:-
Kontakta oss
Adress:
Skaraborgsresor
Industrivägen 4
521 75 Vartofta