Skip to main content

Ålandskryssning med Birka Gotland

Östersjöns enda äkta kryssare är tillbaka!
Lite finare, lite bättre. Smit iväg på dygnskryssningen som har allt. Festligt alla dagar i veckan med dans, god mat, spa-relax och fantastiska taxfreefynd. Lev det ljuva kryssningslivet under ett fulladdat dygn till sjöss!

Birka-fartyget är nu tillbaka i ny regi som Birka Gotland. Ombord finns allt du behöver för att lämna vardagen iland. Fartyget lämnar Stockholm kl. 17.30 och i restaurangerna finns något för alla smaker. Dela på läckra smårätter från hela världen, kosta på er en exklusiv ostron- och kaviarmeny, prova en välgrillad oxfilé eller ät lite av varje i den härliga buffén. Middagsbuffén kan ni köpa till hos oss vid bokning!

Du behöver inte oroa dig för att bli uttråkad ombord! På veckorna förvandlas Birka Gotland till en flytade folkpark med Sveriges bästa dansband på scenen. Det bjuds även på stämningsfulla pianotoner i Seglarbaren och ett komplett kryssningsprogram med musik, quiz och andra skojigheter varje dag.

I de två välfyllda taxfreebutikerna ombord kan du fynda allt från fashion och skönhet till goda viner, dofter och godsaker. Handla upp till 40% billigare än iland. När du shoppat färdigt kan du ta hand om kropp och själ under sköna bastubad och jacuzzidopp i Archipelago Spa. Bubbla på däck omgiven av det stora blå eller krydda besöket med en spabehandling.

Sjösalens goda frukostbuffé går att köpa till hos oss vid bokning.

OBS!!
Minimiålder 20 år. Resenärer yngre än 20 år får endast resa i målsmans sällskap. Läs mer

Medtag giltig legitimation, gäller alla resenärer som åker till Åland! Läs mer

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten - Stockholm - Kryssning

    Vi lämnar hemorterna och påbörjar vår färd norrut. Vi gör uppehåll för lunch innan vi ankommer till Stockholm. Vi kliver ombord på Birka Gotland och kollar in våra hytter. Fartyget avgår 17.30 och för den som vill kan man boka till en god middagsbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Resten av kvällen spenderas på egen hand, kanske provar du lyckan i fartygets kasino eller dansar dig varm till några av Sveriges bästa dansband. Ombord finns något för alla!

  • Dag 2: Kryssning - Stockholm - Hemorten

    Här finns möjlighet att köpa till en härlig frukostbuffé att starta dagen med. Därefter finns det gott om tid att fortsätta njuta av kryssningen. Taxfreebutikerna är välfyllda och här kan du handla upp till 40% billigare än iland. Du kanske hellre spenderar förmiddagen i jacuzzin på Archipelago Spa eller uppe på soldäck? Passa även på att äta en god lunch innan vi är tillbaka i Stockholm kl. 14.30. Vi kliver då åter på bussen och beger oss mot våra hemorter igen.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Ulricehamn Marknadsplatsen 09:30
Falköping Resecentrum hpl R 10:15
Skövde Arenabadet 10:45
Tibro Busstation 11:20
Karlsborg Busstation 11:45

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/6BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
22/8BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
10/9BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
24/9BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
7/10BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
22/10BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
4/11BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
18/11BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information
5/12BussÅlandskryssning med Birka GotlandMer än 8975:-BokaMer information